Rehtorin määräaikainen työsuhde Vapaassa Taidekoulussa

Vapaa Taidekoulu on vuonna 1935 perustettu taidekoulu, joka on erikoistunut antamaan korkeatasoista maalaustaiteen opetusta. Koulussa voi opiskella taidemaalarin ammattiin valmistavissa opinnoissa, joiden kesto on neljä vuotta, ja lisäksi tarjolla on kaikille avoimia kursseja. Koulun toimitilat ovat Helsingissä Kaapelitehtaalla. Ammattiopintoja suorittaa hieman yli 60 oppilasta.

Vapaa Taidekoulu on yli 80-vuotisen historiansa aikana kouluttanut merkittävän joukon Suomen kansainvälisestikin tunnettuja eturivin taiteilijoita. Toimimme maalaustaiteen asiantuntijaorganisaationa kunnianhimoisin tavoittein, edustaen maalaustaiteen pitkiä perinteitä ja monia suuntauksia.

Vapaan Taidekoulun Kannatusyhdistys Ry hakee koululle rehtoria 3 vuoden määräaikaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2020−31.12.2022. Rehtorin kokonaistyöaika on 800 tuntia, josta 256 tuntia on opetusta. Rehtorin kuukausipalkka asettuu välille 2100−2520 €/kk valittavan henkilön kokemuslisävuosista riippuen.

Rehtori vastaa koulun opetusohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta ja tekee esitykset opettajakunnan valinnasta. Rehtori osallistuu koulun opetustyöhön ja vastaa koulun kehitysprojektien sisällön suunnittelusta. Rehtori vastaa budjetin suunnittelusta ja rahoituksen hankinnasta yhdessä hallintojohtajan kanssa.

Edellytämme hakijoilta taiteellista kompetenssia, aikaisempaa kokemusta opetustyöstä, hyviä esimiestaitoja sekä valmiutta kehittää koulua maalauksen alueella. Arvostamme hyvää verkostoituneisuutta kuvataiteen kentällä, kykyä hoitaa yhteiskuntasuhteita sekä kykyä rakentaa koulun profiilia ja viestiä koulun toiminnasta menestyksellisesti. Ruotsin ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä kokemus hallintotyöstä katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi hallintojohtaja Katri Päivärinnalle osoitteeseen katri.paivarinta(at)vapaataidekoulu.fi viimeistään 25.10.2019.

Vapaan Taidekoulun Kannatusyhdistys Ry:n hallitus