Cecilia Ebbe Belinskij


TAITEILIJAESITTELY

Cecilia Ebbe Belinskij, 29, Helsinki

Minulla on tapana kantaa mukanani pientä muistivihkoa, kutsun sitä ajatuskirjakseni. Siihen talletan asioita ympäristöstäni – mitä tahansa, joka kiinnittää huomioni. Joskus kirjoitan mietelauseita, toisinaan teen luonnoksia mielenkiintoisesta arkkitehtuurista tai hienosta patsaasta. Myöhemmin selatessani kirjaa saatan löytää itseni menneestä tunnetilasta – muistot värittyvät ja päässäni syntyy kuvia: minun omaa todellisuuttani.

Maalaus on minulle jatkuvaa prosessia, loputonta tutkimista. Valmiit työt eivät ole enää minun, vaan osa kokonaisuutta, joka vie minua eteenpäin kohti tuntematonta päämäärääni. Se on kuin hiljainen sopimus minun ja jonkun suuremman voiman välillä – jotta saisin tässä maailmassa elää mahdollisimman kivuttomasti, täytyy minun tehdä se taiteeni kautta.

– Cecilia Ebbe Belinskij


Aamuinen omakuva, 2021, 42 × 29 cm. Sekatekniikka paperille.

Aamuinen omakuva, 2021, 42 × 29 cm. Sekatekniikka paperille.


Yläreunan kuva, yksityiskohta teoksesta Musikern och skyddshelgonet. Och blomman, 2021, 110 × 160 cm. Sekatekniikka.


Takaisin Vapaa ’22 taidemaalarien esittelyyn