Akvarellimaalauskurssi – Markku Arantila

Akvarellimaalauskurssi maanantaisin.

Aika
Maanantaisin 16.1.–27.3.2022 klo 17:00–20:00.
Syyslomalla viikolla 8 ei järjestetä opetusta – kurssi on siis tauolla tiistaina 20.2.

Kurssilla maalataan pääasiassa elävää mallia, joillain kurssikerroilla on asetelmamaalausta. Sään salliessa kurssilla on myös maisemamaalausta, jolloin siirrytään Kaapelitehtaalta maalaamaan lähialueelle.

Opettaja
Markku Arantila, kuvataiteilija
Lue lisää Markku Arantilasta: Esittelyssä Vapaan Taidekoulun opettajat – Markku Arantila: “Aikuisena voi leikkiä niitä leikkejä, joita ei vielä lapsena osannut.”

Paikka
Piirustusluokka
Vapaa Taidekoulu
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 E
00180 Helsinki

Joinain kurssikertoina maalataan ulkona Kaapelitehtaan ympäristössä – niistä sekä kokoontumispaikoista viestitään osallistujille erikseen etukäteen.

Hinta ja maksaminen
305 €

Kurssimaksuun sisältyvät kaikki kurssilla tarvittavat materiaalit (paperit, hiilet, fiksatiivi, säämiskä, taustapahvit, piirustustelineet). Kurssi kestää 10 viikkoa.

Käytössämme on nyt uusia maksutapoja:

  • Pankkimaksut kaikista kotimaisista pankeista: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki
  • Korttimaksut: Visa, Mastercard, American Express
  • Mobiilimaksut: MobilePay, Pivo, Siirto
  • Lasku ja osamaksut: OP-Lasku, Jousto, Walley (Tällä maksutavalla asikkaan ei tarvitse maksaa laskuaan heti tai voi tilata laskun jossa on reilusti maksuaikaa)
  • Epassi
    • HUOM! Jos käytät maksutapana Epassia, älä ilmoittaudu lomakkeen kautta, vaan ole yhteydessä hallintojohtaja Meri Karppaseen (meri.karppanen@vapaataidekoulu.fi), joka rekisteröi ilmoittautumisesi. Tämä johtuu siitä, että kurssimaksun voi suorittaa vasta kurssin alkaessa, paikan päällä Vapaassa Taidekoulussa. Hinta Epassimaksulle on 255 € ja lisäksi erikseen laskutetaan tarvikemaksu 50 € (yhteensä 305 €). Laskun jakaminen kahteen osaan johtuu verottajan ohjeesta, jonka mukaan Epassilla voi maksaa vain palveluita.

 

Maksimiosallistujamäärä
16 henkeä / kurssi

Ilmoittaudu kurssille:

Ilmoittaudu kurssille tästä linkistä: Elävän mallin piirustuksen ja maalauksen ilmoittautuminen. Valitse lomakkeen alaosasta “Akvarellimaalaus havainnosta maanantai-iltaisin 16.1.–27.3.2023 | Markku Arantila”

”.