YHTEISTYÖ YRKESHÖGSKOLAN NOVIAN KANSSA

Vapaa Taidekoulu tekee yhteistyötä Yrkeshögskolan Novian kanssa. Tuotamme yhdessä erilaisia näyttelyitä ja muita taideprojekteja ja siten kehittämme niin kotimaista kuin pohjoismaista yhteistyötä kuvataiteen alalla.

Osana yhteistyöstä opiskelija kartuttaa Vapaassa Taidekoulussa Novian avoimen ammattikorkeakoulun opintopisteitä omia taidemaalariopintojaan suorittaessaan. Tämä tarkoittaa, että voit hyväksi lukea meillä tekemäsi opintosi, mikäli jatkat taidemaalariksi valmistumisen jälkeen opiskelujasi Novian ruotsin- tai englanninkielisissä kuvataiteen koulutusohjelmissa.

Yrkeshögskolan Novia tarjoaa ruotsin- ja englanninkielistä koulutusta kuvataiteiden alalla esimerkiksi 240 opintopisteen kuvataiteilijan ammatin kokonaisuutena. Opiskelijalla on mahdollisuus siten suorittaa ammattikorkeakoulututkinto, joka vastaa kandidaatin tutkintoa ja on kansainvälisesti verrannollinen Bachelor’s/Master`s degree -tutkinnon kanssa. Toimipisteet ovat Vaasassa, Turussa, Raaseporissa ja Pietarsaaressa. Opiskelijoita Noviassa on 4 500 ja työntekijöitä noin 300.

Lisätietoja antavat

Yrkeshögskolan Novia rehtori Örjan Andersson, puh. 050 527 2286

Vapaa Taidekoulu rehtori Elina Merenmies, puh. 040 1655 609 hallintojohtaja Meri Karppanen, puh. 040 922 3171

Novian kotisivu: https://www.novia.fi/fi/