Vapaa Taidekoulu järjestää kaikille avoimia, maksullisia taidekursseja iltaisin ja viikonloppuisin. Tältä sivulta löydät kurssit, joiden ilmoittautuminen on avoinna, sekä muuta tietoa kursseistamme.

Kurssien maksutavat ovat lasku ja Epassi. Lasku lähetetään n. viikon sisällä ilmoittautumisesta ja sillä on tavallisesti kahden viikon maksuaika. Epassilla ei voi verottajan ohjeen mukaan maksaa kurssitarvikkeita, josta syystä olemme määritelleet erillisen tarvikemaksun, joka tulee maksaa laskulla, vaikka käyttäisit maksutapana Epassia.

Tervetuloa piirtämään ja maalamaan valoisalle Kaapelitehtaalle!

AVOINNA OLEVAT KURSSIT


Ilmoittautuminen auki

Iltapiirustuskurssi Pilvi Ojala

Syksyn iltapiirutuskurssi tiistaisin. Aika 27.9.-13.12.2022…
Yksityiskohta Ilkka Sariolan teoksesta ”Brazen Bull - Kuparisonni", sarjasta Dies Irae Drawings, lyijykynä ja grafiitti paperille, 115 x 150 cm, 2020

Iltapiirustuskurssi - Ilkka Sariola

Syksyn iltapiirustuskurssi keskiviikkoisin Aika 21.9.–30.11.2022…

Akvarellimaalauskurssi - Markku Arantila

Akvarellimaalauskurssi Akvarellimaalauskurssi 19.9.-28.11.2022…

Elävän mallin piirustuksen viikonloppukurssi - Aki Turunen

Viikonlopun intensiivikurssi: elävän mallin piirustus 3.–4.9.2022 Aika La…

PERUUTUSEHDOT

Vapaan Taidekoulun maksullisilla kursseilla noudatetaan seuraavia peruutusehtoja, ellei ole muuta ilmoitettu.
Ilmoittautuminen kursseille päättyy kaksi viikkoa ennen kurssin alkua tai kun kurssi on täynnä. Osallistumisen voi perua ilman kuluja 10 päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehtävistä peruutuksista tai peruuttamatta jättämisestä veloitamme täyden osallistumismaksun.

Määräajan jälkeen tehdyissä sairastumisesta johtuvissa peruutuksissa kurssimaksu voidaan jättää veloittamatta lääkärintodistuksen perusteella. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@vapaataidekoulu.fi.

Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin. Koko kurssin siirtyessä uudelle ajankohdalle, voi osallistumisen peruttaa veloituksetta.