Kurssit

Vapaa Taidekoulu järjestää kaikille avoimia, maksullisia elävän mallin piirustuskursseja ammatillisen taidemaalarikoulutuksen ohella.

Elävän mallin piirustuskurssit

Viikonlopun intensiivikurssi 4.–5.12.2021

La 4.12. klo 10:00–17:00
Su 5.12. klo 10:00–17:00

Opettaja
Aki Turunen, taidemaalari, kuvataiteen maisteri, taidemaalauksen ja havaintopohjaisen piirtämisen opettaja

Piirustusluokka
Vapaa Taidekoulu
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 E

200 €
Kurssimaksuun sisältyvät kaikki kurssilla tarvittavat materiaalit (paperit, hiilet, fiksatiivi, säämiskä, taustapahvit, piirustustelineet) sekä taukotarjoilu (kahvi, tee, virvoitusjuomat, täytetty sämpylä/croissant sekä pieni makea pala).

Maksimiosallistujamäärä
18 henkeä

Ilmoittaudu tästä linkistä!

Vapaan Taidekoulun maksullisilla kursseilla noudatetaan seuraavia peruutusehtoja, ellei ole muuta ilmoitettu.

Ilmoittautuminen kursseille päättyy kaksi viikkoa ennen kurssin alkua tai kun kurssi on täynnä. Osallistumisen voi perua ilman kuluja 10 päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehtävistä peruutuksista tai peruuttamatta jättämisestä veloitamme täyden osallistumismaksun.

Määräajan jälkeen tehdyissä sairastumisesta johtuvissa peruutuksissa kurssimaksu voidaan jättää veloittamatta lääkärintodistuksen perusteella. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@vapaataidekoulu.fi.

Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin. Koko kurssin siirtyessä uudelle ajankohdalle, voi osallistumisen peruttaa veloituksetta.

Kevään iltapiirustuskurssit tiistaisin ja keskiviikkoisin

Ilmoittautuminen aukeaa pian.

Tiistaisin 8.3.–10.5.2022 klo 17:00–20:00, opettaja Aki Turunen
Keskiviikkoisin 2.2.–6.4.2022 17:00–20:00, opettaja Ilkka Sariola

Opettajat
Ilkka Sariola, kuvataiteilija, kuvataiteen maisteri

Piirustusluokka
Vapaa Taidekoulu
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 E

250 €

Kurssimaksuun sisältyvät kaikki kurssilla tarvittavat materiaalit (paperit, hiilet, fiksatiivi, säämiskä, taustapahvit, piirustustelineet). Kurssi kestää 10 viikkoa.

Maksimiosallistujamäärä
16 henkeä